O tym aucie to pewnie nawet i japoncy zapomnieli :lol:
Swift GTi wybebeszony do zera i będzie niszczył BMW na mieście to mój typ 8)
Jak chcesz to mam turbo z ASZ w idealnym stanie za 750zł wsadzisz do Leona pojedziesz na korektę i wpadnie parę kuni
sesik, 100% racji! Kurde, chłopie za 3000 pln nie kupisz żadnego sensownego, mocnego auta, które nie jest złożone z przystanku autobusowego, wiaty na drewno i grilla ogrodowego. Taka prawda. Wyrzucisz te pieniądze w błoto. Za dobre BMW musisz zapłacić ok 4x więcej niż chcesz teraz przeznaczyć. Moim zdaniem za 3000 pln lepiej dopieść Leona, a nie baw się w jakieś pseudo-zabawki, które po pierwszych zawodach będą domagały się kapitalnego remontu.
Pierwsza sprzedana z drugiej link się nie wczytuje.Panowie już 4 strony próbujecie wyperswadować koledze zakup streetcaru za 3000zł.Sami widzicie,że na nic te rady więc pozostaje tylko przyklepać którąś kandydaturę :wink:
Proponuje ankiete :diabelski_usmiech
Coke, się zastanawiam ile Ty złomów wymieniasz w ciągu roku, chyba więcej płacisz za OC w nich i za przerejstrowywanie niż one są warte. Ja bym się zajął Leonem na porządnie tuningiem, a nie kupował jakieś lanosy, civy, i teraz jeszcze BędzieszMiałWydatki....
Nie wiem kto Cię uczył podejścia do finansów....Ale sam sobie strzelasz w kolano takimi posunięciami coraz bardziej, a stary nie jesteś. Może w końcu się na błędach nauczysz, ale to wątpliwesą materie niereformowalne
Coke, nie obraź się, ale zachowujesz się jak dziecko, które najarało się na zabawkę . Tylko jest taka różnica, że dzieckiem już nie jesteś, auto to nie zabawka, a koszty ewentualnych napraw są dużo większe niż w wypadku jakiegoś tam gadżetu. Te 3000 zł odłóż, zainwestuj w Leona, zrób imprezę dla znajomych... Każda z tych opcji wydaje się bardziej pożyteczna.
Za 3000zł ciężko kupić Micre K11 1.0 sprzed liftu w dobrym stanie, wiem bo próbowaliśmy przez ostatnie 2 tygodnie. Ten wątek to kiepski żart, nie pierwszy raz zresztą.
Coke, Odloz te proszki, to zaoszczedzisz jeszcze killa tysi i wtedy jakas baze bedziesz mogl kupic. Aby zbudowac sensowny woz na 1/4, trzeba naprawde mase kasy. I wiem, co mowie. 3 tysie to na sprzeglo wystarcza :lol:
Coke, Odloz te proszki, to zaoszczedzisz jeszcze killa tysi i wtedy jakas baze bedziesz mogl kupic. Aby zbudowac sensowny woz na 1/4, trzeba naprawde mase kasy. I wiem, co mowie. 3 tysie to na sprzeglo wystarcza :lol:
3 tysie to na sprzęgło nie starcza :diabelski_usmiech
Koledzy na PFD też się o to pyta, i też chyba nie czyta wypowiedzi
Bo w tym topicu chyba chodzi oto żeby poprawić humor czytającym Już w innym topicu (400m ... ) było dużo humorystycznego pisania a teraz kolega Coke tylko potwierdza jak zajebiste ma poczucie humoru :diabelski_usmiech Potęga i chwała mu za to, że chce się z nami dzielić darem rozśmieszania :diabelski_usmiech
A właśnie mi się przypomniało. Chcesz tanie auto z tylnym napędem w miarę lekkie tanie w zakupie i eksploatacji?
Kup sobie Forda Sierre. :szeroki_usmiech
Komentarz